La Pobla acaba la temporada en clar creixement (2-4)

La Pobla de Mafumet goleja a Granollers per 2 a 4 per finalitzar la temporada a la setena plaça. Els d’Adolfo Baines acaben de la millor forma possible la temporada, de menys a més i sense patir pels descensos compensats de categoria. El filial grana que s’avançava ja a la primera meitat amb un gol obra d’Ivan de la Peña després d’una centrada des de la banda dreta i que en una incursió avançava la Pobla al minut 28 de la primera meitat.

Gol important i cop psicològic perquè abans del descans, els pobletans posaven el 0 a 2 obra de Santi Guzmán. Una Pobla que es sentia amb confiança i que fins i tot posava el 0 a 3 obra d’Alex Rueda. Un resultat que ja semblava definitiu, però el Granollers en dos minuts posava la por al cos, primer amb Urbina i després amb Aitor escurçaven diferències fins posar el 2 a 3.

Un final de partit trepidant, després de la reacció el Granollers que necessitava la victòria per evitar el descens, però la Pobla no li perdria la cara al partit i, finalment, Óscar Gómez sentenciava al darrer minut de partit posant el 2 a 4 definitiu i acabant amb la reacció local que confirmaria el seu descens a Primera Catalana.

Acaba la temporada per la Pobla de Mafumet, en clar creixement i en una primera temporada més que bona del tècnic Adolfo Baines. Un equip que ha de continuar creixent la temporada vinent a la Tercera Federació.