La Pobla, invicta al municipal amb una treballada victòria al Sants (1-0)

La Pobla de Mafumet segueix aconseguint victòries al municipal davant el Sants per la mínima 1 a 0. Després de la primera derrota de la temporada al Narcís Sala davant el Sant Andreu, els pobletans van tornar-se a fer-se forts a casa aconseguint els tres punts davant els barcelonins amb gol al minut 25 a la primera meitat de Valverde.

Un partit on els d’Adol Baines van tenir les millors ocasions del matx, amb diverses arribades mitjançant el propi Valverde a la primera meitat i on els canvis a la segona part van acabar de donar aire fresc on Álvarez a les acaballes del partit va poder sentenciar-lo amb un xut que va sortir creuant el pal. Així valorava el triomF aconseguit a casa, el tècnic de la Pobla, Adol Baines.

Segon triomf a casa del filial grana que es col·loca 4t amb set punts i en llocs de playoff d’ascens a cinc punts de l’invicte Girona B. El proper partit, serà a domicili davant el Vilassar de Mar.