L’Andorra s’endú el Trofeu Ciutat de Tarragona

Derrota del Nàstic en els últims cinc minuts. Si bé aquesta és una frase que es podria extrapolar a molts partits de temporades passades, l’afició tarragonina sortia ahir del Nou Estadi amb un bon regust de boca malgrat el resultat. El Nàstic va caure per 1 a 2 davant l’Andorra, que es va endur el XIV Trofeu Ciutat de Tarragona al Principat.

El conjunt grana va quallar una bona primera part aguantant l’embat d’un equip que tornarà a jugar a la Segona Divisió aquesta temporada. A la segona part van arribar els gols. Jaume Jardí, anunciat com a jugador grana 24 hores abans de l’enfrontament, va ser l’encarregat de marcar el gol tarragoní al minut 50. Dues errades defensives van capgirar el marcador en favor de l’Andorra a les acaballes del partit, amb gols de Manu Nieto i Bover al minut 88 i 93 respectivament.

El següent enfrontament de pretemporada serà aquest dissabte 5 d’agost a les 20 h. Ho farà davant un vell conegut dels estius a Tarragona: el Real Zaragoza. Un nou test per preparar l’inici de la temporada, el 27 d’agost al Nou Estadi davant l’Arenteiro gallec.