Victòria agònica del CBT amb Duch com a protagonista (74-72)

El CBT guanya per 74 a 72 en un partit agònic i suma la tercera victòria consecutiva. Els blaus es van emportar un partit on fins i tot van meréixer més. Les elevades pèrdues de pilota són l’únic punt negatiu d’un partit on el CBT ha sigut gairebé impecable des de la línia de 6,75. Coronel i Duch han marcat el ritme del partit. El castellonenc amb 7 punts consecutius a donat la volta al marcador en el darrer minut on els blaus han passat del 65-69 a un 72-69 gairebé decisiu.

Els blaus han vist com el Prat s’ha posat per davant en el segon i darrer quart i com els pratencs han estirat la renda fins als 8 punts de diferència. Tot i així, els blaus han donat la volta i han portat el ritme del partit durant molts minuts.

Duch amb 25 punts ha estat el jugador més important pels cebetistes en una victòria importantíssima per les aspiracions a la salvació.

Els blaus disputaran aquest dissabte un dels partits més importants per evitar el descens directe i el playout a la pista del Cornellà, un dels rivals directes en aquesta lluita.