Marcos: “El Nàstic està fent un futbol intel·ligent”

ddd27406-f31d-441a-bb84-fdb08ec6e4f3

PUBLICITAT

Amb la voluntat d’allargar la bona dinàmica, el Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest dissabte al Mallorca a Son Moix. El conjunt de Vicente Moreno, quart classificat amb 41 punts, vol seguir sumant per aconseguir el més ràpid possible els 50 de la permanència, que el permetrien somiar amb altres objectius.

Un dels homes que va tornar a la convocatòria el passat partit contra l’Elx després de la lesió va ser Marcos de la Espada, tot i que el davanter de Pollença finalment no va poder comptar amb cap minut.

Sobre el seu paper dins l’equip també ha volgut parlar Marcos, que ha deixat clar que haurà de fer-se un lloc i tenir paciència després del nivell que ha demostrat el fitxatge d’Aníbal.

Marcos també ha remarcat que en cap cas el Nàstic prima el resultat abans que el joc i ha manifestat que l’equip sí que està en una bona dinàmica, tenint en compte la complexitat de la competició.

Sobre l’objectiu però, Marcos ha deixat clar que de moment, tot i aconseguir la victòria a Mallorca, a l’equip encara li quedarien sis punts i ha insistit en anar partit a partit. Un Marcos que pot tornar a tenir minuts contra el Mallorca després de la lesió en l’enfrontament a casa contra el Lugo.

PUBLICITAT