Mossa: “Venim de 2B i tenim Primera a tocar, hem d’estar il·lusionats i motivats”

8532d4df-c5bb-4a11-bfe4-3c1551b7bc78

PUBLICITAT

Deixant els drames a banda com anunciava Vicente Moreno just després de l’enfrontament contra l’Alavés a la sala de premsa, el Nàstic de Tarragona prepara ja l’enfrontament de l’anada de la primera eliminatòria del playoff aquest dimecres al Sadar contra l’Osasuna.

Un partit en les quals les aspiracions granes per pujar a Primera Divisió es mantenen ben vives. Si algú dubtava que l’estat anímic pogués influir en els jugadors i deixar-los tocats davant l’equip navarrès classificat in extremis, això és el que deia Xavi Molina pels companys de Canal Plus al acabar el partit.

La frase resumeix l’esperit i el caràcter d’un equip que de la mà del tècnic valencià s’ha graduat en aquests tres anys jugant playoff d’ascens. La primera temporada superant fins a dues eliminatòries i un partit d’anada tot i caure en el darrer partit en el conflictiu Llagostera Nàstic i en la segona temporada imposant-se clarament al Huesca. Sobre aquest grau d’experiència en el playoff ha volgut parlar Mossa després de l’entrenament d’aquest dilluns, que ha afirmat que pot ser un punt a favor de l’equip.

El lateral valencià també ha explicat com afronta l’equip el partit contra l’Osasuna després del cop d’aquest dissabte i com arriben els jugadors en aquesta eliminatòria d’ascens a Primera. Mossa també ha valorat l’Osasuna, destacant la complexitat del rival que haurà de superar el Nàstic per jugar l’eliminatòria final contra el Córdoba o el Girona. El lateral grana també ha comentat que l’equip arriba bé d’ànims i d’il·lusió, tot i que es parli que anímicament l’equip navarrès pugui arribar més motivat pel fet d’haver-se classificat in extremis.

La federació de penyes ha organitzat el desplaçament a Pamplona per aquest dimecres amb un paquet de 30 euros per entrada i viatge, amb un autobús que sortirà a les 14 del migdia del Nou Estadi. De moment, Dolors Vargas, la presidenta de la federació ha confirmat la venta de 160 entrades i un total de dos autobusos que viatjaran aquest mateix dimecres.

PUBLICITAT