Inundacions i afectacions a Tarragona pel temporal

El temporal va provocar inundacions i grans afectacions a Tarragona. L’accés al Serrallo va estar tancat diverses hores, i va haver-hi problemes de circulació a l’N-340 i l’R17. Des de Protecció Civil han desactivat l’alerta Ventcat, però mantenen l’Inuncat. Imma Solé, Sotsdirectora Operativa, demana a la ciutadania que segueixin anant en cura. (Escolta-ho)

inundacions Tarragona
PUBLICITAT

Una nova empresa de Montblanc presenta un expedient de regulació per la falta de semiconductors i microxips. Aquests acomiadaments afectaran a més de 200 treballadors i treballadores. 

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona ha instal·lat diferents comptadors solidaris a la ciutat. Ja fa temps que intenten fer arribar el seu servei a aquelles famílies més necessitades. (Escolta-ho)

La Selva del Camp ha portat a terme una campanya de donació de sang amb gran èxit. Tot i això des del Banc de Sang i Teixits del territori asseguren que necessiten més donacions, perquè la situació és preocupant. (Escolta-ho)

Torredembarra amplia el sistema de recollida porta a porta i ara també s’afegeixen els barris de Baix a Mar. Ja fa temps que es volia aplicar aquest sistema, però la pandèmia ho havia endarrerit en diverses ocasions

Queden pocs dies per Nadal i aquest divendres 26 de novembre ja engegaran els mercadets de l’Hospitalet de l’Infant i Tarragona. (Escolta-ho)

PUBLICITAT