Tarragona reivindica la memòria trans

Tarragona ha reivindicat aquest cap de setmana la memòria trans. Dissabte es va a dur a terme una manifestació, amb motiu del Dia de la Memòria Trans, per denunciar les agressions i els assassinats del col·lectiu. (Escolta-ho)

20N Dia Memòria Trans
PUBLICITAT

L’expresident de l’AEQT, Joan Pedrerol, ha mort aquest cap de setmana. La cerimònia de comiat es va celebrar aquest diumenge a la Pobla de Segur.

Els veïns i les veïnes del barri del Port tornen a mobilitzar-se. Els membres de l’associació del barri del Port es van reunir amb l’Ajuntament presentant diverses propostes, però no en van sortir molt satisfets. (Escolta-ho)

Salomó espera les proves d’ADN dels cossos de la fossa comuna del cementiri. Recordem que es va obrir fa un any a petició d’algunes famílies i s’hi van trobar 22 cossos.

La 4a edició dels premis Portautors de Tarragona se l’emporta Roger Padrós. El certamen es va poder tornar a celebrar al Teatret del Serrallo amb el retorn del públic presencial. (Escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona no aixeca cap fora de casa i torna a perdre per 0 a 1. Els granes van fer un mal partit contra l’Algeciras qui sense oferir molt joc es va emportar els tres punts. (Escolta-ho)

Per la seva banda el Nàstic femení sí que va aconseguir els tres punts tot i fer un mal partit. Les tarragonines es van imposar al Reus de tota la vida per 1 a 2 en un enfrontament amb poc joc i poques ocasions de gol.

PUBLICITAT