Tarragona Daily | Laura Rovira (Golfes), Premi Nacional de Comunicació Tarragona 2023

‘Golfes’ programa radiofònic de RCTGN reconegut als IX Premis Nacionals de Comunicació Tarragona 2023

El programa ‘Golfes’ presentat per Laura Rovira a Ràdio Ciutat de Tarragona ha estat premiat a la categoria ‘Premsa radiofònica 2023’ de la 9a edició del Premi Nacional de Comunicació Tarragona 2023, que organitza el digital LAREPÚBLICACHECA.COM. Entre els guardonats Jordi Basté, responsable de El Mon a RAC1, Antoni Coll, autor de ‘La plumilla’ del Diari de Tarragona i el Gabinet de Comunicació del Port de Tarragona. El lliurament del guardó es farà, presencialment, el proper 28 d’abril, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal de la Pobla de Mafumet.

Neix la GALP Costa Daurada per fomentar l’economia blava

PUBLICITAT

L’associació Grup d’Acció Local Pesquer Costa Daurada ja és una realitat i el resultat de la unió d’ajuntaments, administració i de les 4 confraries de pescadors representants de la costa, han fet possible l’acord. L’objectiu d’aquest nou ens és fomentar la pesca sostenible i l’economia blava d’aquests territoris pesquers a través del desenvolupament de projectes locals i amb la inversió de gairebé 2,4 milions d’euros provinents dels Fons Europeus Estructurals.

Acord entre ajuntament i estat pel traspàs de carreteres

El secretari general d’Infraestructures, Xavier Flores i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà han presentat aquest divendres l’acord per traspassar 15 km de carreteres urbanes a l’Ajuntament i convertir-les en carrers de la ciutat amb una inversió de 12,9 MEUR.

El mal estat de l’N-340 posa en risc la seguretat ciclista

El mal estat de l’N-340 posa en risc la seguretat ciclista. El director de l’SCT va presentar un paquet de mesures per la seguretat dels ciclistes al Parlament de Catalunya arran que l’any 2022 vuit ciclistes van perdre la vida i 57 més van resultar ferits greus. La 340 és una de les vies que més d’aquests accidents concentra, una via per la qual els ciclistes tarragonins reclamen millores.

L’obligació de guanyar per esvaïr fantasmes a Can Nàstic

Aquest cap de setmana el Nàstic torna al Nou Estadi després de la derrota la setmana passada al Johan Cruyff en la qual el conjunt de Dani Vidal va oferir una bona imatge i una millora en el joc i sobretot l’actitud. El partit es juga demà diumenge a les 17h i el podreu seguir en directe a Ràdio Ciutat de Tarragona.

El TGN Bàsquet espera començar a créixer mirant al futur

En bàsquet femeni el TGN Bàsquet espera començar a créixer mirant al futur aquest cap de setmana. les liles reben al Sagrat Cor al Safa Claror, penúltim classificat, amb la mateixa ambició i idea. Sumar jugadores que tornen de lesió, agafar ritme i guanyar.

PUBLICITAT