|Daily| Tarragona per la prevenció del suïcidi

Tarragona vol dur a terme diverses accions per la prevenció del suïcidi. Ho van acordar al plenari d’aquest divendres a través d’una declaració institucional. Entre les mesures que volen prendre hi ha la de desplegar campanyes de sensibilització per trencar l’estigma contra el suïcidi, desenvolupar un programa de formació entre els adolescents per treballar les emocions, accions i tallers a l’espai Kesse, fer campanyes entre els professionals municipals i tenir un espai d’atenció a la ciutadania que ha perdut a algú per suïcidi. (escolta-ho)

La sèrie Bola de Drac ha centrat la cinquena edició de l’Starraco Unlimited que s’ha celebrat a Tarragona aquest cap de setmana. L’organització calcula que entre el 60% i el 70% de les persones que visiten la mostra són de fora de Tarragona i esperaven una participació de més de 3.000 persones. (escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona suma un empat agredolç contra l’Atlètic Balears després de dominar durant tota la primera part del partit. Els granes van encaixar el primer gol al minut 8 i van generar ocasions durant la primera part. A la segona la història va canviar i el conjunt mallorquí va empatar quan faltaven pocs minuts pel final. (escolta-ho)

El Nàstic Femení guanya per 2 a 1 davant el Vendrell en l’últim minut de partit. Les granes es van avançar a la primera part i van tenir la pilota tot i no generar moltes ocasions, però a la segona part i en l’única arribada de les visitants es van deixar empatar.

Segueix-nos i subscriu-te a aquest i altres podcast de Ràdio Ciutat de Tarragona.