Després de dos anys d’aturada, els tarragonins i tarragonines han demostrat que tenien ganes de tornar a participar a la caminada solidària de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta, que ha aconseguit aplegar prop de 900 persones en la seva 12a edició, el que suposa unes 100 persones més que la darrera edició. Francesc Tarragona, president de l’associació explica que “els diners recaptats aniran destinats a activitats i eines pels joves amb paràlisi cerebral”.

caminadasolidaria_lamuntanyeta

Un comiat irònic i reivindicatiu a l’últim creuer de la temporada

Una vintena de persones han acomiadat de forma irònica l’últim creuer de Tarragona al Balcó del Mediterrani en un acte simbòlic organitzat per l’entitat Stop Creuers Tarragona amb el suport d’Ecologistes en Acció. L’objectiu era denunciar aquest tipus de turisme i la dependència que té la ciutat. Misael Alerm, membre stop creuers tgn, critica que es tracta d’un tipus de turisme excloent i insostenible.

El Nàstic segueix viu a la Copa

El Nàstic de Tarragona s’estrenava aquest dissabte a la Copa del Rey. Els tarragonins s’enfrontaven al Racing Rioja, equip que actualment ocupa posicions de play-off de descens a la Segona Federació. Els granes assolien la victòria per 0-2 en un partit on els jugadors amb menys minuts donaven un cop d’autoritat i es reivindicaven.  Victòria pels tarragonins que passen de ronda i tornen a Tarragona ja pensant amb el proper partit de lliga. El pròxim dissabte (17:00h) els granes rebran al CD Castellón, el líder de la categoria, amb l’objectiu de continuar sumant de tres en tres.

El CBT es crema a la pista del Santa Eulàlia (69-63)

El CBT cau a la pista dela Secció Esportiva Santa Eulàlia de Nou Barris (69-63). Els blaus tenien l’objectiu de consolidar la darrera victòria a casa davant el Navàs amb un nou triomf per iniciar una ratxa de resultats positius, però han acabat perdent amb un darrer quart decebedor. Berni Álvarez, tècnic del CBT, ha valorat el partit i ha lamentat aquesta derrota davant un rival que apunta a ocupar la zona mitjana-baixa de la taula.