Tarragona Daily | Cap de setmana a la tabacalera

El PSC acusa a la CUP de fer “xarxa clientelar”

El PSC de Tarragona denuncia a la CUP de “fer xarxa clientelar” per inflar les subvencions de diverses entitats “vinculades directament al partit”. Concretament, remarca que des que els anticapitalistes han entrat al govern s’han incrementat les subvencions, entre altres,  al Far, L’escamot i Gamblab. A més Ramos aixeca la sospita de “duplicacions d’imports” i demana al govern municipal “investigar i aclarir el tema”.

la tabacalera

Tarragona i Salou, seus de l’estatal de Seleccions de Minibasket al 2023

PUBLICITAT

Tarragona i Salou acolliran l’estatal de Seleccions de Minibasket al 2023 que es disputarà entre l’1 i el 5 d’abril. Es tracta de la 35ª edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Minibasket que tornarà a Catalunya dues dècades més tard. El Palau d’Esports Catalunya de Tarragona i el Pavelló de Ponent de Salou seran els escenaris de l’anomenat ‘Planeta Mini’. Tots dos municipis comptaran amb la organització de la Federació Catalana de Bàsquet. La darrera ocasió en què Catalunya va ser la seu d’aquesta competició va ser al 2004, amb la ciutat de Blanes com a protagonista.

L’aMt farà un concert per homenatjar a Ricard Garriga

Aquest dissabte, 19 de novembre, els membres de l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) interpretaran les cançons composades per Ricard Garriga, un tarragoní presoner al camp de concentració de Mauthausen. Es tracta del plat fort de la Taverna Republicana, un concert que forma part del programa de Memòria Democràtica. Guille Soler, el baixista de l’aMt Combo, ha explicat que l’homenatge va més enllà de Ricard Garriga.

La tabacalera reobre les portes a la cultura

L’edifici de la tabacalera reobre les portes aquest cap de setmana com a espai cultural. Recuperar aquest espai era un reclam de la població de fa temps i una de les fites que s’havia imposat l’actual govern municipal. El cicle en dansa acollirà des d’aquest dissabte i fins al febrer sis propostes que serviran de també de visites guiades, explicant el context històric i arquitectònic de l’edifici. A més Inés Solé, consellera de cultura,  ha avançat que dins de la programació de primavera s’inclouran noves propostes.

A més aquest dissabte s’inaugurarà la primera proposta del Centre d’Arts Contemporànies Mèdol al mòdul sis amb Dimonis de cabosanroque, una  proposta plàstica i sonora, que farà partícip al públic d’una manera teatral.

PUBLICITAT