#TarragonaDaily | Cap de setmana de ‘reflexió’ a Mas d’Enric, però les protestes dels funcionaris tornaran

Els funcionaris de presons de Mas d’Enric van acabar aixecant el bloqueig el passat vespre de després d’haver-lo mantingut al llarg de tota la jornada d’aquest divendres, juntament amb altres centres penitenciaris de Catalunya, per protestar per la mort dimecres d’una cuinera a mans d’un pres que posteriorment es va suïcidar a la presó de El Catllar. Els treballadors alerten, però, que hi haurà noves protestes els pròxims dies, preveient el cap de setmana com un període de “reflexió”. 

S’aprova el nou contracte de neteja que es desplegarà a partir de l’estiu

PUBLICITAT

El nou contracte de neteja a la ciutat de Tarragona serà una realitat aquest estiu. Després de molts anys de crítiques a l’actual servei de la brossa, aquest divendres el consell plenari ha aprovat definitivament l’adjudicació del nou contracte a l’empresa francesa GBI Paprec. Ha comptat amb els vots favorables del PSC, Junts i ERC, a més de l’abstenció del PP i En Comú Podem. Hi ha votat en contra VOX.

L’ICIQ haurà d’esperar per rebre els 5 milions d’euros previstos en els pressupostos

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret ha visitat aquest divendres l’Institut Català d’Investigació Química per conèixer de primera mà un dels beneficiaris destacats de fons europeus a la regió de Catalunya Sud. La consellera ha lamentat que al no tirar endavant els pressupostos no es puguin, almenys de moment, tirar endavant la inversió de 5 milions d’euros que estava prevista per a l’ICIQ.

La il·lusió grana es trasllada a Cornellà

El Nàstic de Tarragona afronta una nova jornada marcada per la il·lusió d’equip i afició. Després de quallar un partidàs davant el Depor, el líder, en un Nou Estadi ple amb gairebé 14.000 aficionats, aquest dissabte els granes visiten al Cornellà a l’estadi de l’Espanyol i ho faran acompanyats per més d’un miler de nastiquers. 

PUBLICITAT