#TarragonaDaily | Els pressupostos de la Generalitat i l’escull del Hard Rock

El Hard Rock segueix sent un dels principals esculls en les converses entre els comuns i el Govern per acordar uns nous pressupostos del 2024. En una nova reunió amb l’executiu, la segona, En Comú Podem els ha traslladat que si s’acaba executant el projecte, ells no donaran suport als comptes per a l’any vinent. Durant la trobada el portaveu d’economia dels comuns, Joan Carles Gallego, ha lamentat que el Govern “no tingui res millor oferir” als ciutadans del Camp de Tarragona en l’àmbit de la promoció econòmica i ha denunciat que se segueixi apostant “per un model que ja s’ha demostrat caduc i precari i que no només empobreix sinó que és pràcticament un atemptat ecològic”.

Foto: ACN

La mobilització ciutadana atura el desnonament d’una dona i les filles a Torreforta

PUBLICITAT

Prop d’una vintena de persones, mobilitzades pel Sindicat d’Habitatge de Tarragona aquest divendres, han permès aturar el desnonament de la Darifa i de les seves dues filles de 18 i 20 anys al barri de Torreforta de la ciutat de Tarragona. Tal com han explicat fonts del mateix sindicat, la comitiva judicial ha decidit ajornar el llançament quan s’ha trobat amb la presència d’un elevat nombre de persones davant una xifra molt reduida d’efectius policials.

Unanimitat per habilitar l’espai per a gossos a la platja del Miracle

Mentrestant el plenari de l’Ajuntament de Tarragona celebrat aquest divendres ha aprovat per unanimitat la moció presentada per En Comú Podem per a habilitar un espai a la platja del Miracle destinada als animals de companyia. Jordi Collado, com a portaveu d’ECP, ha recordat que al territori són moltes les famílies que “conviuen amb un animal de companyia” i ha defensat com una necessitat el fet que els gossos puguin entrar en una platja. La proposta ha rebut el sí contundent de totes les formacions polítiques: ERC, Junts, PP i VOX, a més del govern socialista.

Un CBT a l’alça busca donar la sorpresa a Benicarló

El Club Bàsquet Tarragona visita aquest cap de setmana la pista del Benicarló, el tercer classificat del grup. Els blaus, que continuen cuers, hi viatgen amb l’ambició de poder donar la sorpresa després de guanyar la setmana passada al Prat en la primera victòria del curs a casa i el primer triomf amb Jorge Serna a la banqueta.

PUBLICITAT