#TarragonaDaily | Exigeixen més de 8.000€ als responsables de perforar la Torre de Minerva

Demanen més de 8.000€ als acusats de danyar la Torre de la Minerva

Fiscalia demana una multa de més de 8.000 euros als tres acusats de danyar la Torre de la Minerva de Tarragona el juliol de 2021. Els investigats són el cap tècnic de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Tarragona i el gerent i l’enginyer de l’empresa Bastides Foreseny, els quals estan acusats d’un delicte de danys al patrimoni històric per imprudència greu. En l’escrit d’acusació el ministeri públic considera que el dany patrimonial ocasionat és “incalculable”, però sol·licita 5.000 euros de responsabilitat civil. El conjunt arqueològic és Patrimoni Mundial de la UNESCO. Recordem que els operaris van perforar la torre per col·locar una bastida per restaurar-la, fent dotze forats, un d’ells en el relleu de la deessa.

Aturen un desnonament d’una família que ocupa un pis a Sant Salvador

PUBLICITAT

Desenes de persones han aturat aquest divendres al migdia el desnonament previst en un habitatge del barri de Sant Salvador de Tarragona. És el segon desnonament a què s’enfronta l’Atika i els seus dos fills petits d’ençà que ocupen el pis. La dona ha explicat que fa tres anys i vuit mesos que hi viuen i que la propietat inicialment era d’un banc. Veïns i membres del Sindicat d’Habitatge s’han aplegat a l’entrada de l’edifici i n’han impedit l’actuació. Després d’una mediació, finalment, s’ha paralitzat el llançament fins al 14 de juny.

La Processó del Divendres de Dolors omple els carrers la Part Alta de tradició

La Processó del Divendres de Dolors va omplir el passat vespre els principals carrers de la Part Alta de Tarragona. La processó, organitzada pel Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona, va anar precedida pels Armats de la Confraria de La Sang de Constantí, amb la presidència del Sant Crist de la secció de les Senyores de La Pietat. A més, s’hi va veure la coral L’Àncora, agremiats, fidels i autoritats, acompanyant tots ells els misteris de la Pietat i del Sant Sepulcre, aquest últim escortat pels Armats del Gremi. Va fer un recorregut circular amb inici i final a la plaça de la Pagesia.

Aquest dissabte comencen les rutes pels espais de la Setmana Santa

Tarragona ja ho té tot a punt per iniciar la temporada turística de Setmana Santa, amb les rutes pels espais de la Setmana Santa com a proposta estrella del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. Aquest dissabte s’inicia aquesta activitat amb dues sessions, a les 11.30 i a les 17 h.

El Nàstic busca un triomf per seguir de ple en una lluita apassionant

El Nàstic de Tarragona rep a Unionistas de Salamanca al Nou Estadi aquest cap de setmana. Després del partidàs davant el Depor i un empat a Cornellà al costat d’una gran marea grana, els de Dani Vidal afronten el xoc amb el clar objectiu de sumar una victòria que faci bons els dos punts sumats en les dues últimes setmanes i permeti a l’equip continuar amb bones sensacions per encarar la recta final. El partit es disputarà aquest diumenge a les 20h al Nou Estadi.

PUBLICITAT