Tarragona Daily | Connexió amb Mallorca

Un nou trajecte que connecta Palma de Mallorca amb el Port de Tarragona

El pròxim 3 de desembre arribarà al Port de Tarragona un vaixell procedent de Palma de Mallorca amb l’objectiu d’oferir als turistes la possibilitat de visitar el parc temàtic Port Aventura. Aquest nou projecte neix de la col·laboració entre Trasmed, LogiTravel i els responsables del parc. La directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Genoveva Climent, assegura que serà una prova pilot, però que esperen que tingui continuïtat.

creuers Hebridean Sky

Celebració i prudència entre els veïns pel Pla Integral de la Part Baixa

PUBLICITAT

Aquest dilluns es va dur a terme la sessió de constitució del Grup Impulsor del Pla Integral de la Part Baixa de Tarragona. Un fet que els veïns de la zona celebren, per la reclamació històrica que suposa, però també miren amb por que “quedi en altra promesa buida”.Ramon corbella, membre de la Xarxa de la Marina, demana que “aquest projecte no quedi en un calaix tot i que canvi l’equip de govern el 2023”.

“Convertir Tarragona en un museu a l’aire lliure”

L’ajuntament de Tarragona ha començat ja a instal·lar els nous tòtems informatius als diferents monuments de la ciutat, tot i que, de moment, només es pot veure el de l’amfiteatre. Cris Salom, director del Museu d’Història de Tarragona assegura que “aquesta setmana s’instal·laran tota la resta”. Durant el 2023 s’iniciarà una segona fase on s’instal·laran diferents senyals més petits per tota la Part Alta. Salom reclama a llarg termini “fer de la ciutat un gran museu a l’aire lliure”.

Associació Aurora, 25 anys de treball mental i ambiental

El centre especial de treball de l’Associació Aurora fa vint-i-cinc anys. L’entitat sense ànim de lucre, va néixer el 1987 per la iniciativa de familiars de persones afectades de malaltia mental. Actualment, el centre compta amb 20 usuaris que treballen en tasques de jardineria i recuperació d’espais naturals a entorns fluvials i litorals. Àlex Benítez, membre de l’organització explica com “l’associació és també l’encarregada de conservar el tram més urbà del Francolí”.

PUBLICITAT