Tarragona Daily | Dos mil milions d’euros

Detingut a Salou un ciutadà rus per estafar uns 2.000 MEUR

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona ha procedit aquest matí a la detenció d’un ciutadà d’origen rus pertanyent a una important organització criminal dedicada al frau financer. Aquesta havia estat creada a Kazakhstan i estava formada per sis persones que feien servir esquemes de piràmide financera. La detenció s’ha produït a una casa de luxe a Salou, després d’haver estat sotmesa a vigilància continua per la Policia Judicial. Gairebé 700 persones han estat víctimes d’aquesta organització arribant a perdre l’equivalent a més de dos mil milions d’euros. Les estafes van tindre lloc entre el març del 2016 i el juliol del 2017 afectant persones de diverses nacionalitats.

Guardia Civil Salou estafa

Tarragona avança la presentació del programa cultural de primavera

PUBLICITAT

Tarragona avança la presentació de la temporada de cultura de primavera més que mai. Una decisió presa per “afavorir la participació de la ciutadania” i promocionar-la durant la temporada nadalenca sota la campanya “regala cultura”. Inés Solé, consellera de cultura, explica que la intenció és “engrescar al públic tarragoní a comprar i regalar cultura durant les dates nadalenques”.

La Xarxa Santa Tecla reivindica el Dia de les Persones amb Discapacitat

Aquest dissabte, 3 de desembre, és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per aquest motiu, la Xarxa Santa Tecla ha programat amb la col·laboració de Messer Ibérica, una tarda de concerts i balls gratuïts i solidaris a la plaça del Fòrum. Joan Adserà, responsable de relacions institucionals de la Xarxa Santa Tecla, assegura que la música ens uneix a tots i convida a tothom assistir-hi.

Aquest novembre ha estat un dels més càlids en alguns sectors de Catalunya

Aquest mes de novembre que tot just ha quedat enrere ha estat un dels novembres més càlids mesurats a Catalunya. Segons informa el Meteocat en un comunicat, a sectors de la meitat sud del litoral i prelitoral han mesurat el seu novembre més càlid, com és el cas de l’Observatori de l’Ebre (Roquetes, el Baix Ebre), on la temperatura mitjana ha estat de 16,2 °C, el més càlid de la sèrie. Pero el desembre ha arribat amb força a la demarcació i per aquest cap de setmana ja podeu preparar l’abric.

PUBLICITAT