#TarragonaDailyEsports | L’oportunitat per iniciar una bona ratxa

El Nàstic vol refermar el canvi de dinàmica a Salamanca

El Nàstic de Tarragona viatja aquest cap de setmana a Salamanca després d’haver trencat fa set dies la mala dinàmica de resultats amb un triomf brillant davant la Cultural Leonesa. L’equip té l’objectiu de donar continuïtat a les sensacions que ha anat mostrant les darreres setmanes i, sobretot, mantenir l’encert a les àrees que va tenir la darrera jornada. El partit davant Unionistas es disputarà al Municipal Reina Sofía de Salamanca aquest diumenge a partir de les 18h.

La Pobla rep a la Grama amb la urgència de trencar la mala dinàmica

La Pobla de Mafumet rep aquest diumenge a les 12h a la Fundació Esportiva Grama, un rival que supera al filial del Nàstic per un punt i que arribarà al Municipal havent sumat tres victòries en els darrers quatre partits de lliga. Una dinàmica antagònica a la d’una Pobla que no coneix el triomf des de fa cinc jornades i necessita trencar la mala ratxa de resultats com més aviat millor. Els de Baines són desens a quatre punts del play-off i a sis del descens.

La UE Valls tomba al líder per acomiadar l’any amb ple de victòries al Vilar

La UE Valls ha guanyat aquest dissabte al líder destacat de la categoria, al Sabadell B, que arribava al xoc amb cinc victòries consecutives. Ho ha aconseguit, com no podia ser d’altra manera, al Vilar. I gràcies a un gol de Sergi Folch, el màxim golejador vallenc amb sis dianes, al minut 20 de partit. El duel s’ha posat molt de cara quan, a falta de més de mitja hora pel final, l’àrbitre ha expulsat per doble groga a un futbolista visitant. Tot i això, els arlequinats ho han intentat i han tingut opcions d’empatar, però els de Manel Cazorla han resistit. Se situen segons provisonalment, a l’espera que l’Europa B jugui demà el seu partit. I segellen un inici de lliga somiat, sobretot a casa, on el Valls ha guanyat tots els partits, els sis, que hi ha jugat fins ara.

No hi ha manera, nova derrota del CBT al Serrallo (69-78)

El Club Bàsquet Tarragona ha perdut al pavelló del Serrallo davant el CB Santfeliuenc (69-78) en el debut de Jorge Serna a casa. No hi ha manera, l’equip ha competit bé en un partit molt igualat fins als darrers cinc minuts, però no ha trobat el camí en el moment decisiu. Els blaus continuen sense conèixer la victòria a casa i encaixen la novena derrota en deu jornades, xifres que, tot i tenir molts mesos al davant, posen molt complicat l’objectiu de la permanència.