#TarragonaDailyEsports | Tard o d’hora havia de passar

La primera derrota arriba a Fuenlabrada

El Nàstic de Tarragona ha encaixat la primera derrota de la temporada al camp del Fuenlabrada (2-1). El conjunt tarragoní ha vist com li han remuntat el partit amb dos gols en quatre minuts després d’avançar-se amb una diana de Borja Martínez. 8 jornades ha tardat a arribar la primera derrota dels tarragonins que continuen líders del grup, ja que els rivals, Ponferradina i Real Unión, tampoc han guanyat aquesta jornada. El conjunt grana rebrà la setmana vinent al filial de la Real Sociedad al Nou Estadi.

La Pobla empata a casa davant el Tona (1-1)

La Pobla de Mafumet ha tornat aquest diumenge a la competició a 3a RFEF i ho ha fet amb un empat a 1 davant el Tona. El filial del Nàstic s’enfrontava a un rival que ha començat molt bé la temporada i que ha estat capaç d’avançar-se al Municipal de la Pobla. Sobre el minut 56 Raul Campayo avançava als visitants, però els d’Adolfo Baines han estat capaços de reaccionar i, a deu minuts del final, han empatat el xoc. L’autor del gol ha estat Arnau Sans.

La UE Valls cau al camp del Santboià (3-1)

Baixem un altra categoria, fins a la Lliga Elit. La UE Valls ha perdut al camp del Santboià per 3 gols a 1. Els de l’Alt Camp visitaven un equip que encara no havia guanyat aquesta temporada després de quatre partits, però no hi ha manera lluny del Vilar. Ben aviat, al minut 3, s’han avançat els locals. Ha aconseguit empatar Jordi Prades pels de Manel Cazorla, però encara en el primer temps ha anotat el 2a 1 el Santboià, que ha sentenciat amb el tercer a la segona meitat. El Valls es queda a mitja taula i amb els deures pendents de créixer fora de casa.

Un CBT sense resposta en l’estrena al Serrallo

El Club Bàsquet Tarragona s’ha vist completament superat pel CB l’Hospitalet i encaixa una derrota molt dolorosa en la segona jornada de LEB Plata, coincidint amb l’estrena al pavelló del Serrallo davant l’afició. El resultat ha estat 49 a 62. No hi ha hagut color des de molt aviat. Els darrers cinc minuts del primer temps ja han estat catastròfics pels blaus, que s’han vist setze punts per sota al final del primer quart, havent anotat tan sols 11 punts en 10 minuts.