La primera derrota arriba a Fuenlabrada

El Nàstic de Tarragona ha encaixat la primera derrota de la temporada al camp del Fuenlabrada (2-1). El conjunt tarragoní ha vist com li han remuntat el partit amb dos gols en quatre minuts després d’avançar-se amb una diana de Borja Martínez.

Ha estat igualat el primer temps, amb trams per ambdós conjunts. Han començat i acabat millor els locals, però el Nàstic també ha estat capaç de sotmetre als madrilenys durant força minuts. Malgrat això, poques ocasions de gols en els primers 45 minuts, tan sols una molt clara de Jaume Jardí que ha aturat el porter Belman.

Diferent la segona meitat. Inici somiat pel Nàstic, que s’ha avançat amb un golàs de Borja Martínez en un gran xut des de la frontal de l’àrea (48′). Però el Fuenlabrada no s’ha deixat anar, ni de bon tros Arribaven de remuntar en pocs minuts al Depor fa dues setmanes, i volien repetir el guió. Ho han acabat aconseguint.

Els madrilenys han enfonsat al Nàstic a la seva àrea i han acabat trobant premi en dues accions de centrada a l’àrea. La primera, en un córner (74′), que ha acabat enviant al fons de la xarxa Fer Ruiz. El segon ha arribat en menys de cinc minuts, amb una centrada des del vèrtex dret de l’àrea defensada per Varo i una gran rematada de cap del mateix Fer Ruiz (78′).

8 jornades ha tardat a arribar la primera derrota dels tarragonins que, de moment, continuen líders del grup, a l’espera que la Ponferradina jugui el seu partit d’aquesta jornada davant el Depor. El conjunt grana rebrà la setmana vinent al filial de la Real Sociedad al Nou Estadi.