#TarragonaDailyEsports | Tot surt en contra a La Corunya

Derrota en un xoc ple d’adversitats a Riazor (1-0)

El Nàstic de Tarragona ha perdut a Riazor (1-0) en un partit amb dues meitats ben diferenciades. Han estat superats pels locals els tarragonins a la segona després de ser millors als primers 45 minuts, en els quals han vist com l’àrbitre invalidava un gol per una falta inexistent de Jardí. Els grana encadenen quatre jornades sense guanyar i perden el lideratge -que ocupa ara el Celta Fortuna-, però es mantenen la zona alta de la taula.

La Pobla supera a l’Escala (1-0) i se situa en zona de ‘play-off’

La Pobla de Mafumet ha guanyat per la mínima a l’Escala (1-0) a casa gràcies a un gol de Dani García. Els d’Adolfo Baines han superat a un rival que venia en bona dinàmica i allarguen les sensacions positives. La Pobla no perd des de la primera jornada i suma ja 14 punts de 21 possibles. El filial del Nàstic es col·loca en zona de play-off, tenint, a més, un partit pendent respecte a la resta de rivals, el derbi que jugarà el pròxim 8 de novembre a Reus. Inici formidable dels pobletans.

Els ‘Sergis’ fan que la quarta sigui la vençuda per la UE Valls (1-2)

A la quarta ha estat la vençuda. La Unió Esportiva Valls ha aconseguit el primer triomf a domicili de la temporada aquest migdia, i no ho ha fet en qualsevol camp, ja que ha guanyat al Can Vidalet (1-2), equip que no havia perdut. Els gols dels Sergis, Folch i Gómez, han remuntat la diana inicial dels locals per situar als de l’Alt Camp quarts en la classificació. Els de Cazorla acaben així amb el deure pendent de fer un pas endavant lluny del Vilar.

Un Salou superior s’imposa al CBT i s’endú el derbi al Serrallo (71-89)

El CB Salou va imposar-se amb claredat al CBT (71-89) gràcies a un impecable tercer quart, i es va endur el derbi tarragoní disputat aquest dissabte al pavelló del Serrallo. D’aquesta manera, els salouencs sumen el segon triomf en dos partits a domicili i ja pensen a trobar la primera victòria a casa, mentre que el CBT allarga el delicat inici de temporada encadenant la quarta derrota.  Ambdós conjunts s’hauran de refer ràpidament del desgast del derbi perquè dimecres hi ha una nova jornada, en aquest cas intersetmanal.