Tarragona Daily| Josep Poblet absolt

Josep Poblet absolt del judici sobre pressumptes irregularitats del CAP de Vila-seca

L’exalcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha estat absolt en el judici sobre presumptes irregularitats en la construcció del CAP de la localitat que s’ha portat a terme aquest dijous al matí a l’Audiència de Tarragona. L’exalcalde de Vila-Seca, agraeix la confiança i suport de la ciutadania i celebra que s’hagi demostrat la seva innocència.

Convoquen una vaga al sector del metall el 24 i 25 d’octubre

PUBLICITAT

Davant la situació d’estancament en les negociacions per acordar un conveni més digne pels treballadors i treballadores, UGT-FICA de Catalunya i CCOO Indústria, han decidit convocar una vaga al sector de metall de la província de tarragona els propers 24 i 25 d’octubre. Joan Llort, secretari general d’UGT, critica la falta de voluntat de la patronal APEMTA i assegura que no els hi ha deixat més opció que convocar la vaga.

Augmenta el consum d’ansiolítics entre els adolescents tarragonins

Una enquesta de condicions de vida dels adolescents de Tarragona mostra com el consum de la majoria de substàncies entre la població d’entre 15 i 17 anys ha baixat significativament des del 2015. Aquesta és la tercera enquesta que presenta la càtedra d’Inclusió Social de la URV, que també presenta algunes dades preocupants. I es que entre els adolescents està augmentant el consum de tranquil·litzants i ansiolitics, la majoria sense prescripció i també preocupa l’us abosuiu d’internet.

Ferrocarril, carreteres i port s’emporten dos terços dels 308,5 MEUR d’inversió estatal prevista a Tarragona el 2023

Les obres a la xarxa ferroviària i de carreteres, així com les actuacions previstes al port s’emportaran pràcticament la meitat dels 308,5 milions d’euros que els projecte de pressupostos generals de l’Estat (PGE) preveu destinar el 2023 al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. La xifra presentada pel govern espanyol suposa un increment del 10,23% respecte els comptes de 2022 que difícilment contraresta la caiguda de la inversió estatal anunciada fa un any en un 31,7% -amb una previsió de 280,5 milions d’euros-. El corredor mediterrani continua sent el projecte que més recursos rep.

La Trono inicia temporada de tardor amb una estrena a Catalunya

“Els Tardígrads serà estrenada a Catalunya aquest divendres a la Sala Trono i ens porta una comedia  postapocalíptica”. Joan Negrié Negrié apunta que “aquesta és una temàtica molt present en aquesta temporada”.

PUBLICITAT