Tarragona Daily | Nova legislatura, nous reptes

Viñuales pren possessió com a alcalde

Comença la nova legislatura i és que, Rubén Viñuales ja és el nou alcalde de Tarragona. Després de celebrar-se la sessió d’investidura aquest dissabte per la nova formació de govern de l’Ajuntament de Tarragona, el candidat socialista ho va fer per majoria simple dels 9 vots dels consellers socialistes i rellevant d’aquesta manera el mandat de Pau Ricomà. El nou batlle va concentrar el seu discurs en la seva voluntat de liderar el territori i que Tarragona torni a estar el centre a nivell cultural, econòmic i urbanístic europeu. Així ho explicava el nou alcalde. de Tarragona, Rubén Viñuales.

Mobilització multitudinària contra el Hard Rock

PUBLICITAT

Entitats, activistes i col·lectius s’han aplegat aquest diumenge a Tarragona per demanar la paralització del projecte del Hard Rock. Sota el lema ‘Defensem la terra, llaurem el futur’, els manifestants han llençat un clam en una de les mobilitzacions més multitudinàries al territori contra el complex lúdic i que ha comptat amb el suport d’una vuitantena d’entitats. Segons els organitzadors, l’acte serveix per aturar les agressions que pateix el territori, i hi han participat unes 4.000 persones.

J. M. Andreu: “Hi ha jugadors a 1a RFEF cobrant 200.000 euros”

El pas de l’antiga Segona Divisió B a l’actual 1a RFEF no ha donat, de moment, els fruits que els clubs esperaven. Sobretot, el dèficit es manté, fins i tot creix, a nivell de sostenibilitat econòmica. Les despeses han incrementat respecte a la competició anterior, i no tan sols pel que fa a desplaçaments i exigències de normativa, també s’ha produït una inflació preocupant dels sous dels futbolistes.

PUBLICITAT