#TarragonaDaily | El turisme de proximitat, la clau per l’ocupació en aquest pont

Tarragona confia en el turisme de proximitat en aquest pont de desembre

I comencem parlant de turisme perquè el pont de desembre que vivim aquests dies no acostuma a donar un especial protagonisme al sector turístic de la demarcació de Tarragona, els quals són plenament conscients que al nostre territori és ara temporada baixa i que l’afluència de visitants predomina al pirineu i les estacions d’esquí, així com a la Catalunya Central amb el turisme rural. Malgrat això, Tarragona confia aquestes dates en el turisme de proximitat i el sector turístic del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre preveu assolir el 80% d’ocupació fins al pròxim diumenge.

L’Ajuntament de Tarragona descarta obrir al públic el Fortí de Sant Jordi

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha descartat obrir al públic el Fortí de Sant Jordi, un baluard construït al segle XVIII a primera línia de mar. En els últims mesos s’hi han fet obres d’adequació però les limitacions d’aforament per la impossibilitat de fer-hi una sortida d’emergència i la manca de pressupost a Parcs i Jardins han fet que el consistori n’hagi desestimat l’ús lúdic. Així ho ha assegurat el conseller de Patrimoni de Tarragona, Nacho García, qui també ha afirmat que un dels objectius de la legislatura és obrir als visitants la Font dels Lleons a partir d’una col·laboració entre el consistori i el propietari de l’edifici que amaga el monument.

Tanca la Casa Castellarnau per engegar el seu procés de restauració

La Casa Castellarnau tancarà temporalment al públic una vegada superat aquest Pont de la Puríssima. Ho farà a partir del pròxim dilluns dia 11 i per tal d’engegar el seu procés de restauració. El tancament provocarà que els treballadors del Museu d’Història siguin reubicats en altres oficines municipals com son l’Antiga Audiència i Casa Sefus. Les taquilles de Casa Castellarnau es traslladaran també a l’Antiga Audiència. 

PUBLICITAT