#TarragonaDaily | Un vincle sòlid entre Tarragona i ‘Open Arms’

Open Arms signarà un conveni amb l’Ajuntament de Tarragona 

Està previst que neixi un vincle sòlid entre la ciutat de Tarragona i l’ONG ‘Open Arms’. Pels qui no la coneixeu, ‘Proactiva Open Arms’ és una organització dedicada al rescat al mar de migrants que intenten arribar a les costes europees en el marc de la crisis migratòria a Europa. Aquests dies Open Arms té un vaixell amarrat al Port de Tarragona i, en aquest context, aquest dimarts van reunir-se l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i Òscar Camps, fundador d’Open Arms. En els darrers anys, Open Arms ja ha rebut el suport de l’Ajuntament de Tarragona i des d’ambdues parts es vol establir un acord més definitiu per poder col·laborar. A més, l’alcalde Viñuales anima a tots els tarragonins i tarragonines a visitar el vaixell al llarg d’aquests dies del Pont de la Puríssima.

La Fundació Pere Tarrés engega una campanya perquè infants en situació vulnerable gaudeixin de joguines aquest Nadal

PUBLICITAT

Les successives crisis econòmiques i socials que hem anat vivint en els últims anys han cronificat les situacions de pobresa i han augmentat les dificultats de moltes famílies fins al punt que el 28% dels menors de setze anys es troben en risc de pobresa o exclusió social. Davant d’aquesta situació la Fundació Pere Tarrés engega un any més la seva campanya “Cap infant sense joguines”.

Tarragona i Reus impulsen el Techtalent, un programa per afavorir l’ocupabilitat dels joves

L’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Reus impulsen un projecte per a acompanyar les persones joves participants en la definició d’itineraris professionals dins del sector de la informàtica, mitjançant un programa formatiu de reorientació de trajectòries. Aquest programa formatiu està adreçat a persones de 18 a 29 anys al voltant del sector de la informàtica i la formació disposa de 30 places per al programa que conté 576 hores.

PUBLICITAT