Tarragona Daily Vespre | Menys cotxes

PSC considera la mobilitat el gran repte de la ciutat

Aquest dimarts, el PSC ha presentat les seves propostes de mobilitat a la ciutat de Tarragona. Des del partit asseguren que una de les grans apostes d’aquest mandat ha de ser convertir Tarragona en una ciutat sostenible. Rubén Viñuales, alcaldable del PSC a Tarragona, ha alabat la feina que fan els conductors d’autobusos de la ciutat i ha demandat la importància de tenir una flota de vehicles elèctrics a la ciutat.

ERC vol retirar els vehicles del voltant de la Catedral

PUBLICITAT

El PSC no son els únics que han demabat reduir els cotxes aquest dimarts. La llista encapçalada per Pau Ricomà vol retirar els vehicles del voltant de la catedral, convertint el carrer de les coques en una zona per a vianants. Ho han fet en una conovatoria on han parlat de patrimoni, Ricomà també ha presentat la proposta de millora i museïtzació del pas de ronda de la muralla, habilitant un mirador al Fortí Negre.

Les entitats tenen un paper clau al Festival TETA

La 2a edició del Festival Teta arriba a Tarragona el proper 2 i 3 de juny. Aquest festival en el que participaran amb noms com Samantha Hudson o Mala Rodríguez, comptarà amb la novetat de tenir un matí dedicat a les entitats que participen en aquest esdeveniment. Montse Garcia, cap de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, explica que enguany hi ha fins a 20 d’entitats que hi participaran de manera activa parlant de temes com la lactància, el racisme, la maternitat, o temes LGTBI.

PUBLICITAT