Tarragona Daily Vespre | Multa a la brossa

L’Ajuntament sanciona a FCC per no seguir la recollida selectiva

El ple extraordinari d’aquest 19 de maig ha aprovat una sanció a l’empresa encarregada de la recollida de residus per recollir en el mateix camió els contenidors de recollida selectiva. Aquesta mala pràctica es va detectar al febrer al barri del Serrallo, un indret on precisament s’ha emfatitzat en la recollida selectiva. L’equip de control ha fotografiat i filmat aquests fets durant mesos i l’empresa no ho ha negat, per aquest motiu s’ha ratificat una multa de 250.000 € a FCC Medio Ambiente. Jordi Fortuny, conseller de neteja de l’Ajuntament de Tarragona, ha demanat amb tristesa “disculpes als veïns que han fet bé el reciclatge”.

Tarragona acollirà vuit refugiats sirians afectats pel terratrèmol

PUBLICITAT

El Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions derivarà vuit dels 161 refugiats sirians afectats pel terratrèmol de Turquia del passat sis de febrer a Tarragona. El sistema garanteix l’allotjament i manutenció de les persones, a més es garanteix l’acollida amb reforços d’aprenentatge de l’idioma, assessorament jurídic i laboral i suport psicològic. Aquest és el segon contingent de refugiats sirians, en el darrer Tarragona ja va acollir sis persones. El total de refugiats el conformen 36 famílies, quatre de les quals són monoparentals. Un 47% són dones i el 46% són menors. La majoria de les famílies estan integrades per 4,5 i 6 membres.

Toca enfonsar una festa per liquidar la feina

El Nàstic de Tarragona afronta un partit especial aquest cap de setmana. Els granes tenen l’objectiu de segellar matemàticament una permanència ja lligada i ho intentaran visitant l’Amorebieta, un equip que es juga la possibilitat de convertir-se en conjunt de Segona Divisió si suma els tres punts. El Nàstic vol acabar tan amunt com pugui a la taula per poder jugar la Copa del Rei la temporada vinent. Ja és l’únic objectiu que pot marcar-se la plantilla i passa per enfonsar la festa dels locals. El tècnic, Dani Vidal, assegura que els granes també s’estan jugant molt.

PUBLICITAT