Tarragona Daily Vespre | Últimes propostes

El nou POUM, clau d’ERC per a la reactivació comercial

ERC de Tarragona ha presentat aquest dijous les seves mesures per impulsar el sector del comerç. Pau Ricomà, alcalde de la ciutat i candidat a la reelecció, considera que “és un error declarar la ciutat municipi turístic”, ja que “perjudicaria el petit comerç”. L’aposta d’ERC per a la reactivació comercial passa per l’aprovació del futur POUM. Ricomà considera que la creació de carrers amb prioritat per a vianants donarà un impuls a aquest sector, destacant la feina feta a carrer Canyelles i iniciada a carrer Unió. A més el candidat ha assegurat que “faran pressió als locals tancats per donar-los una nova vida”.

ERC comerç

El PSC considera la seguretat un tema prioritari

PUBLICITAT

Aquest dijous, el candidat a l’alcaldia del PSC, Rubén Viñuales, ha presentat les seves propostes en seguretat. Des del partit asseguren que la millora de la seguretat la ciutat és una prioritat. Des del PSC comenten que cal un canvi de model utilitzant la tecnología com element clau per la seguretat ciutadana. Viñuales aposta per una nova unitat d’intervenció que generi una sensació de seguretat a la ciutat.

Neix la Plataforma d’Afectats per les Inundacions a la part baixa

Coincidint amb l’arribada de les pluges provocades per la DANA mediterrània a Tarragona la Plataforma d’Afectats per les Inundacions es presenta aquest dijous a la ciutadania tarragonina. La plataforma neix arran de la indignació generada als aiguats de Santa Tecla a la ciutat. Els membres exemplifiquen que el delicat clavegueram de la part baixa de la ciutat genera reiterades inundacions quan arriben les pluges torrencials. Jorge Lustres, portaveu de la plataforma, explica que aquest és un pas endavant per “demanar solucions reals a les administracions”. L’Ajuntament de Tarragona ha tret una partida per “mesures correctores a les inundacions”, però Lustres ho considera “electoralista i insuficients”.

PUBLICITAT