Tarragona Daily Vespre | Una Setmana Santa al 90%

Bona previsió del turisme per Setmana Santa al Camp de Tarragona

El sector turístic de la Costa Daurada espera una ocupació de fins al 90% en els dies centrals de Setmana Santa.  El portaveu de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Xavier Guardià, ha explicat en una entrevista a Carrer Major que les perspectives per aquests dies de vacances són bones, tenint en compte, a més, que enguany hi ha molta més oferta, perquè ja hauran obert la majoria d’establiments.

Pla obert d'una família holandesa conversant asseguts a la seva parcel·la al càmping Clarà de Torredembarra (Tarragonès) el 31 de juliol del 2020. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Aquestes vacances de Setmana Santa, que marquen l’inici de la temporada turística al territori, s’espera sobretot la visita de turistes nacionals i francesos. El turisme esportiu i les excursions de fi de curs contribuiran als bons nivells d’ocupació que s’esperen.

Tarragona grava la memòria de cinc deportats als camps nazis

Durant els anys quaranta 55 veïns de Tarragona van ser deportats als camps d’extermini nazi. Aquest divendres s’ha gravat la memòria de cinc d’ells a cinc llambordes Stolpersteine davant als seus domicilis originals.

El projecte Stolpersteine ha col·locat 50.000 d’aquests micromonuments a 21 països europeus, aquests han sigut els primers col·locats a Tarragona retornant simbòlicament per primera vegada aquests noms a la seva ciutat. L’acte d’aquest divendres, ha estat molt marcat per “la preocupació de l’auge de l’extrema dreta”, demanant “pedagogia per no repetir els mateixos errors”. Pau Ricomà, manifesta que, “amb aquesta acció, Tarragona és més digna”.

Tret de sortida de la temporada castellera amb segell tarragoní

Aquest dissabte u d’abril arranca la temporada castellera amb dues diades de participació Tarragonina. De fet, el pla de la Seu acollirà la diada d’inici de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, convidant als Castellers de la Sagrada Família i la Colla Joves Xiquets de Valls a les sis de la tarda.

Els amfitrions manifesten que aprofitaran aquesta primera cita per treure a plaça la gamma de set assajada i la nova canalla. El mateix dia a la mateixa hora els Castellers d’Altafulla iniciaran a la seva temporada convidant a la plaça del Pou a la Colla Vella dels Xiquets de Valls i a la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Una doble estrena per les colles tarragonines de la ciutat que ens oferirà els primers castells de set a la temporada d’aquest 2023.

PUBLICITAT