#WeeklyTarragonès | El torneig de futbol sala formatiu més gran d’Europa, al territori

El Tarragonès, juntament amb el Baix Camp, acolliran el torneig de futbol sala formatiu més gran d’Europa. Del 14 al 16 de juny el territori serà la seu de la 5a edició del torneig ASB Futsal Costa Daurada on es preveu l’assistència de més de 150 equips de futbol sala de diferents països i de totes les categories formatives. Els equips vindran de Catalunya, Balears, Aragó, Madrid, Castella i Lleó, Castella la Manxa, França, Anglaterra, Andorra, Italià, Finlàndia, Brasil i Austràlia.

Salou acull aquest diumenge la reconeguda prova cicloturista ‘Mussara’

PUBLICITAT

Aquest diumenge Salou acollirà per primera vegada la prova cicloturista Mussara, una de les més destacades del calendari nacional i que té un impacte econòmic imputable a Salou d’aproximadament 1.300.000 euros. Elss més de 3.000 participants, vestits amb el característic maillot rosa, podran triar entre tres recorreguts diferenciats, cobrint una àmplia gamma de distàncies que van des dels 110 fins als 205 quilòmetres. El punt de sortida i meta estarà situat al Passeig de Jaume I del municipi. 

Més d’un 40% de les persones ateses per Creu Roja Tarragona el 2023, en situació d’extrema vulnerabilitat

48.253 persones són les persones que ha atès Creu Roja a la demarcació de Tarragona al llarg de l’any 2023. D’aquestes, un 43% (20.980) es troben en situació d’extrema vulnerabilitat, per la qual cosa van rebre ajudes en alimentació, higiene, material escolar o per pagar els subministraments bàsics. Són persones que no poden satisfer la cobertura de les seves necessitats bàsiques, estiguin o no actives en el mercat laboral.

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer de la Canonja

Aquest dimarts ha començat l’enderroc de l’edifici on s’ubicava l’antic prostíbul Vicente Ferrer ubicat a l’N-340 a la Canonja. L’Ajuntament va adquirir l’immoble el 2021 amb la voluntat de dignificar l’entrada al poble i poder construir-hi algun equipament d’interès municipal com, per exemple, el possible Centre de Descarbonització de la Indústria. La compra de l’edifici va anar acompanyada de l’adquisició d’una nau industrial i d’unes oficines adjacents, que equivalen a una superfície de gairebé 5.000 metres quadrats.

Detinguts dos homes a Perafort per robar 80 ovelles d’una finca de Santa Oliva i per cultivar marihuana

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous dos homes, de 25 i 28 anys, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força, resistència als agents de l’autoritat, tinença il·lícita d’armes i contra la salut pública. Dimarts passat de matinada, els presumptes lladres van robar 80 xais en una explotació ramadera al terme municipal de Santa Oliva. El mateix dimarts, sota un pont de l’AP-7 a Tarragona van aparèixer cinc ovelles mortes. La investigació policial va permetre localitzar part de les ovelles sostretes en una finca de Perafort, on també hi havia una plantació de marihuana amb prop de 600 plantes.

La FiM Vila-seca tanca la 20a edició amb 9.000 espectadors i 600 professionals

La Fira de Música emergent i familiar de Vila-seca, la FiM, va tancar el passat cap de setmana la 20a edició amb 9.000 espectadors i 600 professionals. Amb aquest bagatge, el director Martí Marfà ha destacat que la d’enguany ha estat la proposta “més arriscada” fins al moment, amb un 92% d’estrenes. Segons Marfà, el sector professional valora positivament la proximitat entre els espais, a més de l’oportunitat que els suposa veure en directe artistes emergents.

PUBLICITAT