#WeeklyTarragonès | Compromís de la Generalitat pel finançament de l’Eix Cívic de Salou

El govern de la Generalitat ha mostrat aquesta setmana el seu compromís a donar compliment al finançament de l’Eix Cívic de Salou. L’alcalde del municipi, Pere Granados, va mantenir, aquest dijous al migdia a Barcelona,  una trobada amb el secretari de Territori i Urbanisme de la Generalitat, i el director General d’Urbanisme, Agustí Serra, per tal de tractar algun aspecte tècnic de la urbanització de l’Eix Cívic. El projecte és una demanda històrica de Salou i el finançament correspon al govern català després d’un acord ratificat el 2013 i segons un decret llei del 1989.

Justícia nomena Carles López com a nou director de la presó de Mas d’Enric

PUBLICITAT

El Departament de Justícia ha anunciat aquest dimarts Carles López Grippa com el nou director del Centre Penitenciari Mas d’Enric, en substitució de Francesc Romero, que va ser rellevat a petició pròpia, el 27 de març passat. El relleu a la direcció del centre marca l’inici d’una nova etapa després de la crisi generada arran de l’assassinat d’una treballadora de la cuina del centre a mans d’un reclús. El canvi es s’ha fet efectiu aquest mateix dijous. 

El Salou Food Experience: jornades durant tot l’any per promocionar la gastronomia local

Salou ha presentat aquesta setmana el Salou Food Experience 2024, el calendari gastronòmic que viurà la ciutat durant aquest any. Destaquen esdeveniments ja consolidats com el Sabor Salou, que tindrà lloc del 3 al 5 de maig. Des d’aquest divendres està en marxa una altra de les propostes destacades, les jornades gastronòmiques de l’arròs. L’alcalde de Salou, Pere Granados, considera que la gastronomia és el complement perfecte per la principal oferta turística de Salou: el sol i la platja.

Salou acull el certamen de bellesa Miss España

Salou culmina aquesta nit el concurs Miss RNB España amb la gala final on s’escollirà la representant del país al concurs internacional Miss Supranational. Són 52, una per província, les candidates que opten a aquest guardó. Tot plegat després d’una setmana plena d’activitats a Salou al voltant d’aquest esdeveniment. La gala tindrà lloc dissabte, a partir de les 22h, al Teatre Auditori de Salou.

El CB Salou somia en or 

Dia gran pel bàsquet salouenc. Després d’assolir la quarta plaça en la lliga regular el C.B.Salou juga avui per primer cop a la seva història els Play off d’ascens a LEB Or. A més ho farà amb el factor pista a favor. Els de la Costa Daurada s’enfrontaran al sisè classificat del grup Oest, el Ciudad de Huelva- L’enfrontament es a les 18 h al Pavelló Carolina Marín de Huelva. En cas de superar aquest eliminatoria, als de la capital de la Costa Daurada els hi quedaria superar dos eliminatories més per aconseguir l’ascens.

PUBLICITAT