#WeeklyTarragonès | Nova agressió a funcionaris de la presó de Mas d’Enric

Un reclús de la presó de Mas d’Enric agredeix tres funcionaris amb un objecte de ferro

Un reclús del centre penitenciari de Mas d’Enric ha agredit aquest dimecres tres funcionaris amb una barra de ferro. El pres es trobava al Departament d’Ingressos de la presó, on els diversos professionals l’avaluaven per tal d’ubicar-lo en el mòdul corresponent. Al voltant de les 16.50h, l’home va agafar un objecte de ferro del pati i va colpejar a un treballador al genoll i a un altre al dit. També va colpejar al cap d’un altre empleat, que ha necessitat punts de sutura. Arran d’aquesta agressió, ara mateix, el pres es trobava en aïllament.

Desmantellen un punt d’emmagatzematge de marihuana a Salou amb 50 quilos de cabdells per valor de 250.000 euros

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 29 anys com a presumpte responsable d’un punt d’emmagatzematge de droga a Salou. Els fets van tenir lloc aquest dimarts al migdia, quan el cos policial va rebre l’avís d’unes persones sospitoses a les immediacions d’un edifici del Cap de Salou. Al domicili van trobar més de 50 quilos de cabdells de marihuana envasats i preparats per a la seva distribució, una balança de precisió, dues màquines per envasar i documentació.

L’Ajuntament d’Altafulla afirma que un 80% dels veïns de la zona en disputa amb Tarragona són partidaris del canvi

L’alcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha afirmat aquest divendres que un 80% dels propietaris dels terrenys del terme de Tarragona que el municipi demana annexionar-se són partidaris al canvi de localitat. Segons han explicat Molinera i la primera tinent d’alcalde, Alba Muntadas, el consistori ha rebut 33 al·legacions, 32 de les quals han estat positives al canvi de municipi i tan sols una en contra. També hi ha hagut vuit propietaris que no n’han presentat, per diferents raons.

En marxa les obres per a pacificar la mobilitat al carrer de Sant Jordi de Vila-seca

Recentment, l’Ajuntament de Vila-seca va iniciar les obres per a la pacificació de la mobilitat al carrer de Sant Jordi, al seu pas pel Parc de la Formiga. L’objectiu d’aquestes actuacions és potenciar el flux de vianants continu entre l’àmbit de la pista poliesportiva i la del parc infantil, prioritzant la seguretat del vianant, i unificant els dos espais disgregats actuals com un de sol.

Salou celebra la X Fira d’Entitats amb una gran varietat d’activitats al Passeig Jaume I

El passeig Jaume I de Salou acull aquest dissabte 15 de juny la desena edició de la ‘Fira d’entitats’, una fira dirigida a públics de totes les edats que acollirà fins a 35 estands d’entitats diferents. La fira, que funcionarà de forma ininterrompuda de les 10 del matí fins a les 20 h, té com a objectiu principal fomentar la cohesió social i la participació ciutadana a través d’una plataforma que ofereix visibilitat a les associacions locals, promocionant les seves tasques i projectes.

Els Pets interpretaran els seus discos més emblemàtics en la gira del celebració dels 40 anys

Els Pets celebraran l’any 2025 el 40è aniversari de la seva trajectòria amb una gira especial i diferent. El grup de Constantí ha anunciat que tocarà de manera íntegra els quatre discs més emblemàtics i reconeguts de la seva trajectòria:‘Calla i Balla’ (1991), ‘Bon dia’ (1997), ‘Agost’ (2004) i ‘Som’ (2018). La gira arrencarà l’1 i 2 de febrer de l’any que ve a l’Auditori de Girona, amb un espectacle cada dia.

PUBLICITAT