Una avaria va obligar a tallar el subministrament d’aigua a una seixantena de municipis. El trencament d’una canonada al seu pas per l’Ametlla de Mar va provocar el problema que es va veure solucionat en unes hores. (escolta-ho)

Pla general dels operaris treballant per reparar la canonada principal del CAT, al terme municipal de l'Ametlla de Mar. Imatge de l'11 de desembre de 2021 (Horitzontal)

La plaça Corsini de Tarragona es va convertir en un punt de recollida de joguines per a les famílies amb necessitats. La Creu Roja i altres entitats de la ciutat van organitzar diverses activitats durant tot el dia per aconseguir aquestes joguines. (escolta-ho)

L’Ajuntament d’Altafulla ha organitzat un taller per potenciar la socialització dels gossos. Durant els caps de setmana s’han programat diverses sessions als recentment instal·lats parcs de mascotes del municipi.

El Ball de Gitanes de Torredembarra ja té el seu calendari. L’entitat el posarà a la venda aquest Nadal amb l’objectiu de recaptar diners per poder gravar un videoclip amb la seva cançó.

El Nàstic de Tarragona recupera una part de les bones sensacions i s’emporta la victòria davant el líder de la categoria, el Villarreal B. Els granes van marcar un gol a la segona part que els va valer els tres punts tot i quedar-se amb un home menys a 10 minuts pel final. (escolta-ho)

El Nàstic Femení segueix a bon ritme i s’emporta la victòria contra el Subirats. Les granes van disputar un bon partit amb diverses opcions a gol, i a la segona part van trobar porteria.

El CBT no pot contra el Salou i cau a la seva pista per 68 a 50. Els del Serrallo arribaven amb una baixa i van disputar un partit molt incòmode.