Els (c)dracks de Sant Jordi

Sant Jordi és un dia de celebració per molts motius. Els carrers s’omplen de roses i llibres i no cal estar enamorat per repartir amor entre aquelles persones que estimes. Per això des de Ràdio Ciutat ho hem volgut celebrar d’una forma molt especial.


Reportatge

Llegint Tarragona

PUBLICITAT

Ens hem apropat a les dues llibreries de la ciutat, La Capona i la llibreria Adserà, per conèixer la seva història, saber com ha evolucionat el sector i arriba entendre el futur. Desapareixerà el paper? Quina incidència té el llibre electrònic? (Escolta-ho)


Tertúlia

Recuperant pulsació

Després d’un 2020 totalment atípic, enguany es pot viure un Sant Jordi diferent, però al carrer.

De les novetats, de com es viu la jornada i de tot això n’hem volgut parlar amb Javier Plana, portaveu d’Arola Editors i Raquel Estrada, de Cossetània Edicions. (Escolta-ho i mira-ho)


Dones i llibres

Llibres per ser una millor feminista

En el marc de Sant Jordi, hem volgut conèixer quines són les lectures que els col·lectius feministes del nostre territori ens recomanen. (Escolta-ho)


La llegenda

Una llegenda especial

Des de Ràdio Ciutat de Tarragona hem volgut explicar la llegenda de Sant Jordi. Però ho hem fet gràcies a una bona col·laboració i a una història una mica diferent! No t’ho perdis i arriba al final. (Mira-ho i escolta-ho)


Recomanacions

Els llibres de Tarragona

Diferents Tarragonins i Tarragonines ens han dit algun títol. (Escolta-ho)

Els llibres del Baix Camp

Diverses persones del Baix Camp han volgut recomanar-nos algun llibre per aquest Sant Jordi. (Escolta-ho)


L’amor

Què és l’amor?

Aquestes són algunes de les definicions d’amor que ens han enviat els nostres oients, però, què és realment l’amor? Ho hem intentat descobrir parlant amb diverses persones. (Escolta-ho)


Entrevista

Qui era Sant Jordi?

Cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi i la tradició de regalar-nos llibres i roses, però qui era Sant Jordi i d’on prové la seva llegenda? N’hem parlat amb Maribel Calle, professora de Filologia Romànica de la URV.

(Mira-ho i escolta-ho)


Llibres saludables

Alimentació i lectura

L’alimentació està a l’ordre del dia des de fa temps. Per això hem parlat amb especialistes del territori que ens han recomanat els millors llibres en aquest àmbit.

Cada dia hi ha més llibres d’aquest estil a les prestatgeries de les llibreries i més nutricionistes del nostre territori s’animen a escriure i difondre algunes alternatives per menjar més sa sense que sigui avorrit.(Escolta-ho)


Esports

Complicitat amb els llibres

Els llibres recullen la història i tradició de l’esport a Tarragona com una trajectòria llarga. Ho hem descobert. (Escolta-ho)


Aquest contingut s’ha pogut realitzar gràcies a la participació i la col·laboració de tot l’equip de Ràdio Ciutat. La principal intenció és celebrar la jornada de Sant Jordi aportant les diverses veus del territori.

PUBLICITAT