La Prèvia del Zaragoza-Nàstic (Jornada 39)

23770064211_64158214dc_z

Ni Nàstic ni Zaragoza tenen marge d’error en el partit que juguen aquest diumenge a les 12h. a la Romareda. Qui guanyi pot mantenir alguna opció d’atrapar els dos primers classificats i, per tant, d’aconseguir l’ascens directe. Qui perdi només li quedarà en les tres últimes jornades de lliga assegurar-se la millor posició de cara a la promoció d’ascens.

Cap dels dos entrenadors ha amagat aquesta realitat i són conscients del que es juguen. Tant Vicente Moreno com Lluís Carreras tenen clar que el vencedor encara estarà viu en la lluita per l’ascens directe.
Però qui té més necessitat? El Nàstic que ha estat allí tota la temporada i no vol deixar escapar una gran oportunitat o el Zaragoza, que porta sis partits sense perdre i és un dels històrics del futbol estatal? Moreno pensa en el Nàstic només.
Carreras ho resumia en vuit segons.
Aquest Zaragoza-Nàstic pot servir per calibrar perfectament que es poden trobar els uns o els altres en una hipotètica promoció d’ascens. Té un regust a aquests tipus de partits com reconeix l’entrenador del Nàstic.
Vicente Moreno aprofitava la roda de premsa prèvia al partit per confessar que no li agrada massa l’horari de diumenge a les 12h. Enguany el Nàstic ha jugat tres partits en aquest horari i han acabat en empat contra Córdoba, Oviedo i Leganés.
Al Zaragoza no li ha anat massa millor: deu partits en aquest horari amb el balanç de tres victòries, tres empats i quatre derrotes.
Per quest partit el Nàstic no té cap baixa ni per lesió ni per sanció i està acompanyat per la Marea Grana ja que s’esperen mérs de 1.000 seguidors tarragonins a la Romareda.
Al conjunt aragonès són baixa per lesió Vallejo i Culio. Lluís Carreras reconeix que l’empat del seu equip la jornada passada al camp del Numancia farà que els seus jugadors surtin al camp especialment motivats.
El tècnic del Zaragoza també aprofitava per fer una reflexió sobre el Nàstic.
L’àrbitre del partit serà Oliver de la Fuente Ramos, del col·legi de Castella Lleó. És el més jove de Segona i al Nàstic li va xiular el partit a Albacete que va acabar empat a un. Al Zaragoza li ha dirigit els dos partits contra el Lugo: victòria a casa 3 a 1 i empat a Galícia 0-0.
PUBLICITAT