Primer cap de setmana de la ruta ‘Tàrraco Food’

Un homenatge als entrepans ‘gourmet’ del ‘Tascaman’ tarragoní Eduard Boada. Això és Tarraco Food, la ruta gastronòmica que se celebra a la ciutat fins al proper 5 de maig i en la que participen fins a 48 establiments tarragonins que presenten les seves creacions basats en el concepte “entrepà”.

PUBLICITAT

Eduard Boada ha estat una referència local durant dècades amb els seus entrepans originals i creatius que han estat la inspiració d’aquesta ruta, que compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona, així com el Mercat Central i la Confraria de Pescadors de Tarragona.

La ruta es pot gaudir de dues formes diferents: una és tastar les 37 opcions d’entrepà gourmet més una canya per un preu de tres euros, o l’altre un menú de 30 en 11 restaurants, que inclou dues mitjanes. El mecanisme de votació per escollir els millors és similar al d’anys anteriors, amb una llibreta que es va segellant a cada establiment.

PUBLICITAT