Home Cròniques Protecció Civil provarà les sirenes per accident químic

Protecció Civil provarà les sirenes per accident químic

Compartir
PUBLICITAT

Protecció Civil durà a terme aquest dijous una prova de sirenes que alerten d’accident químic a 38 municipis catalans, 13 d’ells a la demarcació de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

Entre les 10 i les 13 hores s’activaran seqüencialment totes les sirenes. Aquesta prova es fa dos cops l’any no només per comprovar que les alarmes funcionen, sinó també per familiaritzar la ciutadania amb el so d’avís.

Durant la prova, Protecció Civil farà un enviament de missatges a través de l’aplicació per a mòbil de la Generalitat i també s’informarà a través de les diferents xarxes socials, en especial a Twitter.

A Tarragona sonaran les sirenes instal·lades: al barri de Torreforta; barri de Bonavista, barri de Camp Clar, l’avinguda de la Independència, Prolongació carrer Joan Miró, Polígon Industrial Entrevies; Moll de Costa; barri del Serrallo; IES Vidal I Barraquer; i Universitat Laboral.

També a la Urbanització Sant Salvador (Club de Tir); Urbanització Sant Salvador (Junt accés des de l’N-340); Universitat Rovira i Virgili i Polígon Industrial Riu Clar (Dins Lavaflix).

PUBLICITAT