Home Cròniques Ràdio Ciutat de Tarragona celebra el Dia Mundial de la Ràdio el...

Ràdio Ciutat de Tarragona celebra el Dia Mundial de la Ràdio el proper dimarts 13 al Mercat Central

Compartir
PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Tarragona, Ford Tàrraco Center i el Mercat Central celebren aquest dimarts 13 de febrer el Dia Mundial de la Ràdio amb diverses propostes al llarg del dia.

Des de les 09h del matí l’entrada del Mercat Central pel carrer Colom acollirà mostres de connectitivitat mòbil amb vehícles Ford Tàrraco Center dirigides a tots aquells interessats en probar la connexió del dispositius mòbils al cotxe per aprofitar els avantatges i serveis, com atendre trucades mitjançant els altaveus i escoltar on.line la programació de Ràdio Ciutat de Tarragona.

A les 11h el magazine cultural, social i d’oci de la ciutat, Plaça Corsini, s’emetrà en directe amb continguts especials de l’últim dia de Carnaval. A les 12h espai per l’esport tarragoní i finalment de 16h a 19h La Xarxa de Comunicació Local farà el programa La Tarda des de la ciutat.

El Carnaval seguirà tenint protagonisme amb el concurs radiofònic ‘Parida Paròdia’ a les 19h de la tarda amb sàtires i actuacions diverses. I finalment, a partir de les 22h i des de la Plaça de la Font, el Veredicte del Concurs de Comparses on es triaran les dues millors comparses del 2018. En aquest sentit, des d’aquest dissabte que se celebra la Rua d’Artesania, els oients de Ràdio Ciutat de Tarragona podrán votar la seva preferida a www.rctgn.cat on també seguir aquesta programació especial.

PUBLICITAT