Ara en directe: Huesca – Nàstic

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

La prèvia

PUBLICITAT

Màgicament en el món del futbol 45 minuts poden canviar el curs d’una lliga, d’un final i el futur d’un equip a la categoria. Amb la remuntada encara a la retina de tots els nastiquers, toca pensar en la segona final a El Alcoraz d’aquest diumenge.

Un Alcoraz de festa i celebració, amb un equip que ha fet història consumant el seu ascens a Primera Divisió. El Nàstic de Tarragona haurà d’oblidar aquest context i prendre’s el partit com si fos l’últim.

La competitivitat del conjunt de Rubí és inqüestionable i voldran aconseguir el campionat de lliga, per sobre d’un Rayo que també es juga l’ascens aquest cap de setmana.

Per conèixer com ha anat la setmana i quines impressions se’n treuen des de Huesca, tenim al fil telefònic al company de la COPE Pablo Barrantes

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Gorka Sagués Oskoz, del col•legi Guipuscoà, nascut a San Sebastián, ha xiulat sis temporades a Segona Divisió B i sis a Segona Divisió.

Pel que fa als registres amb el Nàstic, aquesta temporada ens ha xiulat l’empat a zero al Nou Estadi davant el Numancia i la temporada anterior, una derrota a los JuegosMediterraneo d’Almería, per 3-0.

La temporada anterior, un empat a Los Pajaritos de Numancia, un empat a dos davant l’Almería al Nou Estadi. Sagués Oskoz té una mitjana de sis targetes per partit.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

PUBLICITAT