Ara en directe: Nàstic – Rayo Vallecano

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

La prèvia

PUBLICITAT

Una final. I ara sí que es pot dir en majúscules perquè el Nàstic de Tarragona no tindrà cap altra oportunitat més. Aquest dissabte davant el Rayo els granes es juguen altra vegada, la segona seguida en dos anys, la permanència en l’última jornada.

Això sí, ho farà en un ambient enrarit, en mig d’una polèmica amb apostes irregulars i amb massa carpetes obertes.

El rival, el Rayo Vallecano, ascendit ja a Primera Divisió, voldrà competir per intentar assolir el campionat de lliga i endur-se una pisca econòmica una mica més gran. El partit no serà fàcil, i d’això n’han de ser conscients Gordillo, plantilla i la mateixa afició, cosa que no es posa en dubte.

Per saber com arriba el conjunt madrileny ja tenim al fil telefònic al company de la Cope Madrid, Carlos Ganga.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Saúl Ais Reig nascut a Alacant, col•legi valencià, ha xiulat dues temporades a Segona Divisió B i tres amb l’actual a la Segona Divisió.

Els precedents amb aquest àrbitre són, aquesta temporada una derrota al Molinóndavant l’Sporting per 2-0, la temporada passada un empat davant el Cádiz, un triomf contra el Córdoba al Nou Estadi i la primera temporada després de l’ascens, un triomf davant el Mallorca, una altra davant el Mirandés.

Ais Reig té una mitjana de 4 targetes per partit.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

PUBLICITAT