Home Cròniques Tanca una exitosa 6a edició del FITT

Tanca una exitosa 6a edició del FITT

Compartir
PUBLICITAT

Finalitzada la sisena edició del FITT noves dramatúrgies de Tarragona. Una edició que tanca amb una excel·lent acollida per part del públic i una valoració molt positiva per part d’artistes i programadors. 

Des del 25 al 29 de juny han passat pel festival un total d’onze companyies procedents de Catalunya, Madrid, Màlaga, Nova York, Regne Unit, França  i Israel. Sis d’aquestes companyies anaven a concurs i optaven a guanyar el premi del públic, dotat amb 1.000 euros, i el premi del jurat al millor espectacle, amb una dotació econòmica de 2.000 euros, a més del de millor intèrpret.

Després de les funcions, el públic valorava en una escala de l’1 al 10 el muntatge i el recompte ha donat com a espectacle favorit del públic, amb una puntuació mitjana de 9’1, a ‘Piti Peta Hofen Show’, de la companyia francesa Los Putos Makinas, formada per tres integrants. 

D’altra banda, el jurat ha decidit atorgar el premi al millor espectacle a ‘El ardor’, un espectacle de la modalitat ‘work in progress’ creat pel malagueny Alberto Cortés i que va comptar amb la participació d’adolescents i avis de Tarragona.

Finalment, el premi del jurat al millor intèrpret ha estat pel brasiler Lucas Castelo, de la companyia Los Putos Makinas.

PUBLICITAT
Compartir