Home Cròniques Tarragona estudia esdevenir Zona d’Interès Turístic

Tarragona estudia esdevenir Zona d’Interès Turístic

Compartir
00009772
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona estudia convertir la ciutat en Zona d’Interès Turístic per a què tots els establiments puguin obrir en diumenge. Fins ara tot establiments de la Part Alta i de menys de 300 metres quadrats tenen la llibertat de poder obrir l’últim dia de la setmana.

El fet d’esdevenir Zona d’Interès Turístic suposa que tots aquells comerços que tinguin més de 300 metres quadrats i no siguin PIMES podran fer el mateix.

Malgrat tot, segons la Consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, és una decisió que s’ha de consensuar tant amb el petit comerç com amb les grans superfícies.

La consellera explica que ja han demanat un estudi extern i que un cop tinguin totes les dades es tornaran a reunir amb el petit i gran comerç de la ciutat per buscar aquest consens. Des de l’associació de comerciants La Via T s’admet que obrir en diumenges i festius representa un esforç important.

Ferrando ha recordat que la ciutat i el Port ja van impulsar en el seu moment la Zona d’Acolliment de Creueristes, amb 41 comerços que poden obrir els dies que arribin vaixells amb passatgers a la ciutat.

PUBLICITAT