#CarrerMajor: Especial 1000 programes Carrer Major

Monogràfic transmèdia de l’especial 1000 programes de #CarrerMajor. El magazine de les vuit ràdios del Camp de Tarragona produït per La Xarxa de Comunicació Local, complia 1000 programes a les ones i, per commemorar-ho, hem connectat amb tots els Carrers Majors dels municipis de les emissores participants. Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ona La Torre, Ràdio La Selva, Ràdio Hospitalet de l’Infant, LANOVA Ràdio de Reus, Ràdio Hospitalet de l’Infant, Ràdio Montblanc i BXC Ràdio són les emissores que fan possible


Els origens de Carrer Major

Parlem amb el presentador del programa “Carrer Major”, Eduard Virgili

PUBLICITAT

Adrià Recasens, periodista de Ràdio Ciutat de Tarragona i primer presentador del magazine ha recordat aquells inicis parlant també amb Eduard Virgili, periodista d’Altafulla Ràdio i actualment el presentador titular, que des de fa uns mesos es troba de baixa per paternitat. Amb ell hem conegut quan tornarà i com ha evolucionat el programa, així com reptes per endavant.

(Escolta-ho)


El Carrer Major de Tarragona

Un Carrer Major genuï

A l’especial #CarrerMajor1000, Èric Rosique, director de Ràdio Ciutat de Tarragona fa una passejada pel Carrer Major de Tarragona, acompanyat de Xavi Mejuto, guia d’Itinere, per conèixer la història, curiositats i anècdotes d’aquesta via de la Part Alta de la ciutat.

“200 metres plens d’història”, així defineix Mejuto el Carrer Major de Tarragona i és que ens remuntem al segle XIII per parlar de les primers passejades en aquest carrer.

(Escolta-ho)


Descobrim els Carrers Majors del Camp de Tarragona

Carrers Majors amb molta història

En tot aquest passeig radiofònic vam recórrer els diversos Carrers Majors dels municipis del Camp de Tarragona.

Altafulla, Reus, Torredembarra, l’Hospitalet de l’Infant, Montbrió i Montblanc han estat els punts de connexió comandats per les vuit emissores del Camp de Tarragona.

Escolta la connexió al Carrer Major d’Altafulla, la connexió al Carrer Major de l’Hospitalet de l’Infant, la connexió del Carrer Major de Montbrió i la connexió amb el Carrer Major de Montblanc.


El missatge dels nostres col·laboradors i analistes

La felicitació dels nostres col·laboradors

El programa “Carrer Major” no només compta amb l’equip de professionals que conformen les vuit emissores del Camp de Tarragona, també ho fan els seus analistes, que cada tarda ens acompanyen després de l’entrevista d’actualitat per donar-nos la seva visió sobre la qüestió tractada en particular. També ho fem amb els nostres col·laboradors, on cada setmana aprenem de diverses temàtiques: salut, feminisme, història de l’art, publicitat, llengua… en són algunes.

(Escolta-ho)


El missatge dels nostres directors

La felicitació dels nostres directors

Un programa on també prenen una gran importància els seus directors, els de les ràdios locals. “Carrer Major” no seria possible sense l’aposta de les emissores del Camp de Tarragona que van decidir-se, ara fa sis anys, per engegar un projecte com aquest.

Al capdavant de cadascuna, els respectius directors de les emissores locals que es van llençar i comprometre en engegar i fer funcionar el Carrer Major cada tarda.

(Escolta-ho)


Recupera els continguts de Carrer Major

Un mil·leni de ràdio local

“Carrer Major” compleix 1000 programes amb la perspectiva de poder seguir ampliant la mirada i el seu paper com a magazine territorial explicant les històries més properes del Camp de Tarragona .

(Accedeix)Magazine de tarda amb la participació de vuit ràdios del Camp de Tarragona. De dilluns a divendres, de 16h a 19h. En directe a Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio La Selva, Ona La Torre, LaNOVA Ràdio, Ràdio Hospitalet de l’Infant i Baix Camp Ràdio.

PUBLICITAT