El tràmit contra el Sant Andreu amb el cap al Martínez Valero

ton

Competir, encara que el cap estigui pensant en l’enfrontament d’aquest dissabte contra l’Elx. El Nàstic de Tarragona disputa aquest vespre el tràmit de la Copa Catalunya al Narcís Sala contra el Sant Andreu. Un partit que no arriba en el millor moment per un equip immers en una mala dinàmica, sense conèixer encara la victòria en lliga aquesta temporada i cuer, després de vuit jornades.

Els granes es prenen el partit amb seriositat i amb ganes de donar una bona imatge, tot i que la importància ara mateix es trasllada al pròxim dissabte al Martínez Valero, on allí sí, l’equip se la juga. Per aquest tràmit de la Copa Catalunya, competició encara amb moltes mancances i ben poc ideada, Vicente Moreno aprofitarà per donar minuts als jugadors menys habituals.

Així que pel partit, que es podrà veure també per Esports 3, poden aparèixer jugadors com Dimitrievski, Maloku, Zahibo o jugadors de la Pobla de Mafumet, el filial grana, com Roger Bonet, Rayco, Vadillo, Iván Vidal o Perales, entre altres. El tècnic valencià també ha parlat que una derrota en aquest tràmit no desitjat, pot evidenciar encara més que la situació de l’equip no és l’adequada.

Vicente Moreno també ha comentat la mala dinàmica d’aquest Nàstic en l’inici de lliga i la preocupació que té el valencià perquè l’equip guanyi. D’altra banda, qui també ha parlat d’aquest partit és l’entrenador del Sant Andreu, Mikel Azparren, que reben els granes amb mola il·lusió i amb ganes d’aconseguir una victòria al seu fortí. N’ha parlat amb els companys de Barcelona TV.

Més enllà del filial i del protagonisme dels menys habituals, Vicente Moreno no podrà comptar en aquest partit ni el cap de setmana amb els tres internacionals, Kakadabdze, Djetei i Madinda, pels compromisos internacionals.

Foto: UESantAndreu.cat

PUBLICITAT