Home Cròniques Últim dia de portes obertes al MNAT, que tanca aquest dilluns durant...

Últim dia de portes obertes al MNAT, que tanca aquest dilluns durant 4 anys

Compartir
PUBLICITAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona tanca aquest dilluns per excutar la primera fase dels treballs de condicionament i modernització de les instal·lacions museístiques de la seva seu central a la plaça del Rei de la ciutat. El Museu organitza durant aquest cap de setmana una jornada de portes obertes perquè tothom qui ho desitgi pugui visitar les actuals instal·lacions.

El projecte de reforma del museu preveu tres fases a quatre anys. Abans però, s’iniciarà el procés de trasllat de les col·leccions, la major part de les quals serà traslladada temporalment als magatzems del MNAT per a la seva conservació i restauració, mentre una selecció de peces s’exposarà al Tinglado 4, al Moll de Costa del Port de Tarragona.

La consellera de Festes, Cultura i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floría, assegura la decisió de traslladar l’exposició ha estat encertada.

Un cop finalitzades les obres de condicionament, el 2020, s’iniciarà la segona fase del projecte de reforma del MNAT que afecta la museografia, el projecte del qual s’està acabant de redactar. La nova exposició permanent obrirà al públic el 2021 amb un nou discurs renovat i actual i una museografia moderna i experiencial.

PUBLICITAT