Un Nàstic-Huesca amb records d’ascens

 

18120151169_745414d620_z

El retorn del Huesca diumenge al Nou Estadi transporta inevitablement al diumenge 31 de maig d’aquest 2015, el dia que el Nàstic aconseguia el retorn a Segona A gràcies a la victòria contra el conjunt aragonès per 3 a 1 amb gols de Lago Junior, Rocha i Marcos. Ara els dos equips es retroben després que el Huesca aconseguís també l’ascens en desfer-se en les següents eliminatòries del Racing de Ferrol i l’Huracán.

De la temporada passada al Huesca queden 11 jugadors i al Nàstic 16. Un d’ells, Mossa, recordava aquell dia.

 

El lateral esquerre del Nàstic entén que el Huesca arribarà a Tarragona amb ganes d’intentar esgarrapar algun punt però també amb un cert esperit de revenja.

 

Després de la derrota al camp del Córdoba el Nàstic vol tornar a guanyar per oblidar el mal regust de boca que va deixar el partit. Una vegada més les errades defensives van passar factura, tot i que Mossa intentava no donar-li massa voltes i espera aprendre’n.

 

Mossa s’ha convertit en el lateral esquerre indiscutible a l’equip. Fins el moment ha jugat nou dels onze partits de lliga i als altres dos (Girona i Elche) ha estat suplent. Confiança total per part de l’entrenador, Vicente Moreno.

 

Per primera setmana aquesta temporada, l’entrenador té a tots els jugadors de la plantilla entrenant amb normalitat sense lesions. Fins i tot, Gerard Valentín encara que encara no està al 100% i no entrarà a la convocatòria. Palanca ja pot tornar i Tejera, que ha partit una gastroenteritis, ja està recuperat.

PUBLICITAT