Un Trofeu Ciutat de Tarragona per corroborar sensacions

El Nàstic de Tarragona disputa aquest vespre el Trofeu Ciutat de Tarragona al Nou Estadi, en un xoc contra el Zaragoza que servirà per presentar el nou equip de Lluís Carreras per aquesta nova campanya. Il•lusions renovades i noves esperances de cara a una campanya on el club grana espera no patir tant i assegurar els 50 punts com més aviat millor. El partit tindrà un toc especial, ja que el Nàstic es retrobarà a l’equip aragonès amb ex peces del Reus de la temporada passada, com l’entrenador Natxo González i Angel Martínez, a més de l’ex grana Alberto Benito.

PUBLICITAT

Carreras no podrà comptar amb Jean Luc ni amb Pol Valentín, encara lesionats, sí que ho podrà fer amb Tete Morente, que encara no ha debutat amb els granes.

Pel partit, la grada de Gol Nord romandrà tancada per les obres que s’estan efectuant en el marc dels Jocs Mediterranis 2018. Els socis podran escollir entre Preferent o Gol Sud. La plantilla també resta a l’espera de tancar-se, on el club continua treballant en la incorporació del migcampista Luismi, i on espera resoldre també la situació d’Uche, ja que el jugador nigerià continua sent del Nàstic però encara no s’ha exercitat en tota la pretemporada.

PUBLICITAT