Tarragona Daily | Correus a vaga

Els treballadors de Correus diuen prou exigint ser escoltats

Hi haurà vaga general a Correus aquest dilluns 28 de novembre. El col·lectiu postal inicia la primera de les vagues convocades a nivell de tot l’estat espanyol per pressionar a la Directiva de Correus en el marc de la negociació del IV Conveni Col·lectiu. La vaga també arriba a Tarragona i arrenca el calendari de mobilitzacions coincidint amb el Black Friday. El sindicat CGT ha impulsat un mogut calendari de mobilitzacions que compta amb el suport d’altres organitzacions sindicals amb representació a Correus, unides per exigir a les institucions de les quals depèn l’empresa que assegurin el futur d’un servei públic bàsic per a la ciutadania.

Correus Tarragona

Cinc detinguts acusats d’almenys 12 robatoris a cases del Camp de Tarragona

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc homes, d’entre 20 i 45 anys, com a presumptes autors d’almenys 12 robatoris amb força a cases habitades del Camp de Tarragona, a més d’un delicte de pertinença a grup criminal, segons ha informat la policia catalana en un comunicat. Els robatoris es van produir entre el 10 de juny i el 7 de novembre i, segons calculen els investigadors, dels habitatges es van endur un botí de més de 60.000 euros en efectiu i objectes per valor de més de 50.000 euros. Principalment, els robatoris es van fer en urbanitzacions de Reus i Mont-roig del Camp (Baix Camp). Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar presó per a quatre dels detinguts i llibertat amb càrrecs per al tercer.

La primera “Tarraco Health Race” aprova amb excel·lent

Córrer o caminar, era igual la manera. La qüestió era ser solidari i participar a la Tarraco Health Race; la cursa organitzada per la Fundació Antonius Musa del Col·legi de Metges de Tarragona i que compta amb el suport de Tarragona Esports. Més de 1400 persones, grans i petites, s’han penjat el dorsal de solidaritat per tal de participar i recaptar fons per AFANOC, que treballa per ajudar als nens i nenes diagnosticats de càncer. Sergi Boada, president del Col·legi de Metges de Tarragona estava feliç de la gran resposta de la ciutadania i de fomentar l’esport per tenir una bona salut.

Núria Grados és nova presidenta del CBT

Núria Grados és la nova presidenta del CBT. La fins ara tresorera de l’entitat s’intercanvia els papers amb Jacint Rodríguez, que deixa el càrrec de màxim mandatari després de cinc anys i per motius personals. Un mandat gens senzill, però que assegura acaba satisfet amb la feina realitzada. La nova presidenta ha posat en valor la feina de Jacint Rodríguez, que passarà ara a la tresoreria, i ha assegurat que les línies a seguir seran les mateixes: consolidar equips, mantenir l’aposta pel planter i l’escola, fer créixer el vessant femení i continuar amb el pla de contenció econòmica per intentar poder presentar un projecte més ambiciós a un relatiu curt termini.

El Nàstic somriu una setmana més

El Nàstic de Tarragona amplia la bona ratxa de resultats i aconsegueix guanyar per 2-3 al Real Unión d’Irún. L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, valorava molt positivament la victòria i se sentia orgullós de l’esforç que havia fet el seu equip. Amb tot plegat, una victòria clau que col·loca als tarragonins en quarta posició. Diumenge vinent a les 18:00 h de la tarda, el Sabadell visitarà el Nàstic al Nou Estadi Costa Daurada.

PUBLICITAT