#CamíCapAlsJocs | El waterpolo i els països participants en els Jocs

Iniciem al Camí Cap als Jocs en un programa on volem contextualitzar-ho tot, com hem arribat fins aquí? Quins han estat els protagonistes? Qui hi participa? Tot, cada dia de dilluns a divendres.

El waterpolo segueix creixent any rere any a la ciutat gràcies a la implicació del Club Natació Tàrraco. I per saber què veurem als Jocs i com es desenvolupa l’esport a la ciutat, tenim amb nosaltres l’encarregat de waterpolo del club el José Javier Montón.

A més, volem parlar d’alguns dels països que participaran en aquests Jocs Mediterranis 2018. Síria, Turquia o Kosovo, són alguns dels quals a través dels seus esportistes tindran presència en aquest esdeveniment, mentre als seus països s’hi viuen conflictes, guerres internes o inclús pobresa. Ens ho apropa en un reportatge la Marina Pérez.

També ho pots escoltar a Altafulla Ràdio (13:30), Ràdio Montblanc (12:00), Constantí Ràdio (21:00), Ràdio Hospitalet de l’Infant (21:00), La Cala Ràdio (15 i 23h), Roda de Berà Ràdio (14:30) Ona La Torre (13:00) i L’Espluga FM Ràdio (19:30)!

PUBLICITAT