#CamíCapAlsJocs | Taekwondo i Pau Franquet / Jordi Rodríguez

Iniciem al Camí Cap als Jocs en un programa on volem contextualitzar-ho tot, com hem arribat fins aquí? Quins han estat els protagonistes? Qui hi participa? Tot, cada dia de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

Avui parlarem del Taekwondo, un altre de les disciplines que podrem gaudir als Jocs Mediterranis, Per fer-ho, tenim amb nosaltres a un mestre d’aquesta art marcial, l’Alejandro Cha, del Taekwondo Cha. Amb ell descobrirem aquesta disciplina i coneixerem què va molt més enllà de ser un esport competitiu.

A banda del Karate, a Camí Cap Als Jocs hem tingut el plaer d’entrevistar a dos esportistes referents a Tarragona i pel que fa al rem. Jodri Rodríguez i Pau Franquet, del Club Nàutic Tarragona no seran finalment als Jocs, però amb ells hem parlat sobre com es viuen esdeveniments d’aquesta magnitud, més enllà de les raons que els hagin deixat fora sense poder-los gaudir a la seva ciutat.

També ho pots escoltar a Altafulla Ràdio (13:30), Ràdio Montblanc (12:00), Constantí Ràdio (21:00), Ràdio Hospitalet de l’Infant (21:00), La Cala Ràdio (15 i 23h), Roda de Berà Ràdio (14:30) Ona La Torre (13:00) i L’Espluga FM Ràdio (19:30)!

PUBLICITAT